utorok 22. septembra 2015

Automatické prihlásenie do systému Windows

Neustále prihlasovanie po spustení systému môže byť aj pomerne otravné. Ak sa daný počítač nachádza v domácnosti, je potom táto "ochrana" účtu v podstate zbytočná. Iné je ak máte notebook a napríklad po odcudzení by ste neboli príliš nadšený ak by niekto cudzí získal kontrolu nad všetkými údajmi.

Automatické prihlásenie má tú veľkú výhodu, že pustíte PC a môžte odbehnúť a medzitým sa Vám pekne všetko načíta. Ak by bolo potrebné zadať heslo windows sa kompletne spustí až po prihlásení. Tento návod funguje aj na Windows 7, Windows 8/8.1.

nedeľa 20. septembra 2015

Windows Boot Fix - Ako opraviť štartovanie windowsu

Často sa stáva, že napríklad po nekorektnom vypnutí počítača sa už ďalšie zapnutie nemusí podariť. Chybová hláška namiesto štartovania windowsu sa objaví v tej chvíli, kedy má systém poškodené inštrukcie bootloader.

Nejdem zachádzať do zbytočných podrobností.. jednoducho windows sa nedokáže spustiť. Ako sa dá opraviť spúšťanie systému windows? To sa dozviete v tomto článku.

piatok 18. septembra 2015

Red Alert 2 - Yuri's Revenge - Windows Fix Updated

C&C: Red Alert 2 - Yuri's Revenge - Windows 7,8,10 Fix - Updated

How to set game to run under Windows 7, Windows 8, Windows 10...

I tested this settings on my Red Alert 2 from Origin for free on Windows 10

Red Alert 2 Black Screen Fix, Freeze Screen menu fix, Lan patcher fix, Custom HD Resolution

How run Red Alert 2 on Windows 10

streda 9. septembra 2015

Data Recovery HDD RAW format - Ako obnoviť dáta

Data recovery - Obnova stratených dát 


Ako zachrániť dáta z poškodeného disku? Možno sa to zdá ako nemožné, no predsa existujú programy, ktoré dokážu zachrániť pomerne veľké množstvo aj vymazaných dát z poškodeného disku.

Milované fotky, filmy, hudba a mnohé iné dôležité súbory zostali na externom disku prípadne flash disku a teraz sa neviem k nim dostať? Vlasy si trháme a jediné čo nám windows ponúka je Formát jednotky :D Je to nepríjemná skúsenosť, no nevešajte hlavu... Aj z poškodeného disku sa dajú obnoviť dáta. Dokonca aj tie viac krát vymazané :)